Front Office mederwerk(st)er

Buddy Dive Resort is een van de grotere duikresorts op Bonaire – Caribisch Nederland. Het resort heeft 73 appartementen met ruim 220 bedden, een eigen duikschool met vier shops, twee restaurants (te weten All-day restaurant Blennies en Fine-dining restaurant Ingridiënts), twee zwembaden en een eigen autoverhuurbedrijf.

Voor onze Front Office afdeling, zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde

FRONT OFFICE MEDEWERK(ST)ER

Samen met je collega’s, draag je zorg voor een goed en efficiënt verloop van de dagelijkse werkzaamheden bij de front desk. Je draagt zorg voor juiste serviceverlening aan onze gasten en staat bezoekers te woord. Je doet je uiterste best om mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Als direct aanspreekpunt is het van belang om altijd representatief en attent onze gasten te assisteren.

Je streeft naar algehele verhoging van het serviceniveau, je controleert samen met je collega’s resortkamers, geeft auto’s uit en verwerkt betalingen.

Onze nieuwe collega:

  • Is zeer servicegericht
  • Is flexibel (bereid om wisselende diensten te werken)
  • Is een team player
  • Is communicatief vaardig, probleemoplossend en secuur
  • Heeft een relevante MBO- opleiding
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (Papiaments en Spaans zijn een absolute pré)

Wij bieden een afwisselende functie aan met een informele werksfeer, in een prachtige werkomgeving, met een marktconform salaris, en verder zijn er diverse personele voordelen zoals, gratis kennismaken met duiken.

Ben je enthousiast en geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV aan de afdeling Human Resources, via e-mailadres: humanresources@buddydive.com

Did you like this? Share it!