Front Office Manager

Buddy Dive Resort is een van de grootste duikresorts te Bonaire – Caribisch Nederland.
Het resort heeft 73 appartementen met in totaal 224 bedden, een eigen duikschool verdeeld over vier locaties op het eiland en zeven eigen boten, twee verschillende types restaurants, twee zwembaden, een eigen wasserette en een eigen autoverhuurbedrijf met ruim 100 voortuigen. Voor onze centrale Front Office, zijn wij op zoek naar een zelfstandige en actieve

Front Office Manager

In deze positie ben je er – samen met je Front Office Supervisor en het Front Office Team van acht personen – verantwoordelijk voor dat onze gasten onbezorgde vakantie hebben en onze bezoekers correct ontvangen worden en te woord worden gestaan.

Dit houdt onder andere in dat; je de dagelijkse Front Office werkzaamheden coördineert en controleer, je bijdraagt aan het verhogen van het algehele serviceniveau, werkt aan het oplossen van knelpunten en de resortkamers vóór aankomst van de gasten worden gecheckt. Maar ook dat je werkzaamheden verricht ten behoeve van onze eigen Car Rental afdeling. In deze functie heeft de Front Office een centrale positie en heb je veel contact met alle afdelingen binnen de organisatie. Je staat veelvuldig in contact met Reservations, Maintenance, Housekeeping, Laundry en Car Rental. Uiteraard komen in deze functie de nodige leidinggevende en administratieve werkzaamheden ook aan bod. Kortom een veelzijdige en dynamische functie!

Jij:

  • Hebt een afgeronde hotelschool opleiding (HBO werk- en denkniveau)
  • Hebt relevante werkervaring in de hotellerie
  • Bent: service-minded, flexibel en in staat om in oplossingen te denken
  • Bent voorts: communicatief sterk, secuur en een goede planner
  • Spreekt vloeiend Nederlands en Engels, waarbij Papiaments en Spaans een pré zijn

Wij:
Wij bieden een uitdagende baan in een plezierige werksfeer en prachtige werkomgeving, met vaste vrije dagen (twee aaneengesloten). Er is een marktconform salaris, en verder zijn er diverse personele voordelen zoals, gratis duiken en andere personeelskortingen.

Solliciteren:
Heb je ervaring, ben je enthousiast én geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een motivatiebrief en CV aan de afdeling Human Resources, via emailadres: [email protected]

Did you like this? Share it!